Dansk Forsvars- og Sikkerhedspolitik i fokus

Folk & Sikkerhed er Danmarks største forsvars- beredskabs- og sikkerhedspolitiske organisation med 75.000 medlemmer samlet i 12 organisationer.

Falsterske Fodregiments Soldaterforening indgår i Folk & Sikkerhed gennem Danske Soldaterforeningers Landsraad.

Folk & Sikkerhed arbejder for at styrke dansk forsvars- og sikkerhedspolitik, og for at sikre Danmarks rolle som en troværdig, markant og fremtidsorienteret alliancepartner i international sikkerheds- og forsvarspolitik.

Folk & Sikkerhed mener, at Danmark har en forpligtelse til at følge NATO målsætningen om at bruge to procent af BNP på Forsvaret.

Herudover er organisationen fortaler for, at Danmark afskaffer EU-forsvarsforbeholdet, da det ikke er til gavn for Danmarks sikkerhed.

Læs mere på Folk & Sikkerheds hjemmeside www.folkogsikkerhed.dk 

Optakt til Forsvarsforlig 2023 

Folk & Sikkerhed har februar 2022 udsendt 1. del af et gennemarbejdet oplysningsmateriale til det kommende forsvarsforlig - TRUSLERNE MOD DANMARKS SIKKERHED med analyse af centrale militære og ikke-militære trusler mod Danmark.

Du kan downloade materialet her:

FSV BRIEF-FEB22

Folk & Sikkerhed om Forsvaret

Folk & Sikkerhed har 19.08.2022 udsendt en aktuel vurdering af status i Forsvaret - med klar politisk opfordring: Nu må politikerne handle!

FLAGDAGSMAGASIN 2022

Flagdagsmagasin 2021

Folk & Sikkerhed udsender hvert år (minus 2020) forud for den nationale flagdag 5. september et flagdagsmagasin, som kan downloades her:

Flagdagsmagasin 2019

Flagdagsmagasin 2018